október 28.
Simon, Szimonetta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Érkezik a legkisebb Kökény Attila: Nemsokára nagypapa lesz az énekes
Ő maga osztotta meg a kis csöppségről készült első felvételt!

A Sztárban Sztár színpadán a tíz versenyben lévő zenész Galantis, Dolly Parton és Mr. Probz Faith című dalával nyitották meg a műsor harmadik adását.

.

Nemsokára büszke nagypapaként vonulhat majd fel az újságcikkek szalagcímeiben az énekes neve: A Sztárban Sztár zsűritagja, Kökény Attila közösségi oldalán osztotta meg a nyilvánosággal, hogy novemberben érkezik a kicsi unokája - ahogy Ő fogalmazott - ˝a legkisebb Kökény Attila˝. A hír hallattán azonnal felrobbant az internet: Csak úgy záboroznak azóta az énekes képe alá a gratulációk és gyűlnek rá a szivecskék! Az elkészült ultrahangfelvétel képén már most tökéletesen kirajzolódik, mennyire cukipofája van a születendő kis csöppségnek:

A hangulat már a show kezdete elején kitűnő volt, azonban egy óriási bejelentésnek a híre egy pillanatra mindenkit komollyá varázsolt.

Adásból kimaradt: Kökény Attiláék párosa egyáltalán nem bánta meg, hogy részt vettek a Love Bistro versenyében, ugyanis jót tett kapcsolatuknak a verseny.

Kökény Attila elhatározta, nem szeretne kemény zsűritag lenni, az ítész célja, hogy jól szórakozzon az élő show-k alkalmával.

A Love Bistro sztárjai a Mokka konyhájában, főzés közben meséltek a versennyel kapcsolatos érzéseikről, amiről nem mindennapi kulisszatitkokat osztottak meg.

Előnézeti kép forrása: Kökény Attila Instagram oldala

2020. szeptember 18. 16:02

Címkék: celebszemle   celebszemle_gyerek   celebszemle_család   sztárban sztár   love bistro   kökény attila

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG