október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Óriási megtiszteltetésben volt része Takács Bencének
Különleges alkalomban lehetett része...

Félelmetes videó: Élő adásban szívta ki egy pióca Takács Bence vérét!

.

A Tények műsorvezetője Takács Bence hatalmas megtisztelterésnek vette, hogy az MMA ösztöndíjasoknak a nevében a következő évfolyamhoz szólhatott, ráadásul egyenesen egy kiemelkedő helyről, a pulpitus magaslatából.

A Tények jóképű műsorvezetője, Takács Bence egy különleges balatoni reggelivel nyűgözte le a Mokka stábját: Csehy András egyenesen a Balaton mellől, Fövenyesről tudósított, ahová Bence a családjával egy hétre leköltözött.

Takács Bence különleges hozzávalókkal felturbózott franciasalátát készített: A műsorvezetőnek nagyon fontos a tudatos táplálkozás, így cukor helyett édesítőszert használt a finom köret elkészítéséhez.

Takács Bence nem csak sportemberként, hanem szakácsként is megállja a helyét. A műsorvezető grill rutinját mutatta meg a hétfői Mokkában és elárulta: A jó minőségű alapanyagok varázsában hisz, így sosem csalódik a végeredményben.

A Mokka műsorvezetői összeültek a stúdióban egy kis beszélgetésre az ünnep előtt, mely során mindenki felidézte, hogy számára hogy teltek az eddigi karácsonyok. Mindemellett műsorvezetőink még megosztották azt is, hogy idén hogy állnak az ajándékok beszerzésével, és milyen karácsonyi fogás kerül majd az asztalra.

Előnézeti kép forrása: Takács Bence Instagram oldala

2020. szeptember 18. 13:11

Címkék: celebszemle   Takács Bence   magyar művészeti akadémia

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG