október 28.
Simon, Szimonetta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Gelencsér Tímea kulisszatitkokat osztott meg a Dancing with the Stars-ról
Óriási dologra derült fény, amely nagy meglepetéssel szolgál a műsor előtt!

Dancing with the Stars - Hamarosan a TV2-n!

.

Maga a Dancing with the Stars versenyzője, Gelencsér Tímea osztotta meg azokat a kulisszatitkokat közösségi oldalán, melyek a TV2 új táncműsorát övezik körül: Mint kiderült, egyik régebbi posztjának képén azért volt a szépségkirálynő fején a koronája, mert a Dancing with the Stars versenyzőinek promó filmjein belül olyan szituációba helyezték őket, ahol azelőtt ismertté váltak: Mivel Timi nyerte a 2016-os Miss World Hungary szépéséversenyét, és ezáltal lett országosan ismert személy, újra a fejére kerülhetett forgatás alatt a korona.

Gelencsér Timi nagy álma vált valóra azzal, hogy szerepelhet a Dancing With The Stars-ban. Hogy milyen táncosnak tartja magát, kiderül exkluzív interjúnkból!

Gelencsér Timi az Exatlon egyik legnehezebb versenyfeladatát mutatta meg!

˝Azonnal sokkot kapott és szinte nem emlékszik semmire˝ - mesélte nővéréről Gelencsér Timi, aki épp kiskutyájukat, Licsit sétáltatta, mikor három másik kutya támadott rájuk és megmarták kiskedvencük hátát. Licsi azóta kutyatrénerhez jár, de az idegen kutyáktól még mindig fél és gyakran kiszámíthatatlan.

A Dancing With The Stars-ban Hegyes Berci lesz Gelencsér Timi partnere. Exkluzív videónkból most jobban megismerheted őt!

Előnézeti kép forrása: Gelencsér Tímea Instagram oldala

2020. szeptember 18. 16:03

Címkék: celebszemle   celebszemle_szépség   gelencsér tímea   dancing with the stars   Exatlon Hungary   miss world hungary

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG