január 24.
Timót

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Az Iron Lady nagy meglepetést tartogatott Tóth Gabi és Krausz Gábor számára
Szerencsésnek mondhatják el magukat, hiszen nem minden embernek adatik meg ez a lehetőség.

Hosszú Katinka visszavágott: Doppingvádai ellen tett keresetét az arizonai bíróság véleményszabadságra hivatkozva elutasította. Az olimpikon ezt nem hagyta szó nélkül, azt nyilatkozta, hogy az őt megvádolt úszó Casey Barrett és a Swimming World Magazine bizonyíték nélkül és alaptalanul vádolták őt, amit nem hagyott annyiban Katinka.

.

A sztárpárosnak olyan élményben volt része, amit még mások aligha tapasztalhattak meg, kivéve ha nem voltak olyan szerencsés kivételek, mint amilyen az énekes és sztárszakács párja, Tóth Gabi és Krausz Gábor: Az olimpiai világbajnok úszónő látta őket vendégül, aki egy jeles nap alkalmából várta őket. Hosszú Katinka dokumentumfilmjének előzetesét vehették szemügyre, amelynek néhány percétől is teljesen izgatott állapotba kerültek! Már alig várják, hogy láthassák a teljes filmet, amely Hosszú Kartinka életútját mutatja be a nyilvánosság előtt.

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor nem posztolnak többé képeket kislányukról, Hannarózáról. Hosszas töprengés után döntöttek úgy, hogy leveszik a gyerek összes fotóját a közösségi oldalaikról.

Durván beszóltak Krausz Gábornak a Séfek Séfe forgatása alkalmával. Fogalmam sincs, hogy ki vagy... - vetették oda a sztárséfnek.

Hosszú Katinka csúcsot döntött. Hetedik alkalommal vehette át a legjobb női sportoló díját az Év Sportolója Díjátadó Gálán...

Hosszú hónapok után újra munkába állt Tóth Gabi, aki klipet forgatott. Az énekesnő ráadásul azt is elárulta, milyen változásokon ment át, amióta édesanya.

Előnézeti kép forrása: Tóth Gabi Instagram oldala

2020. szeptember 17. 17:35

Címkék: celebszemle   celebszemle_pár   tóth gabi   krausz gábor   hosszú katinka   Iron Lady

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG