október 25.
Blanka, Bianka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tilla és Majka újra akcióba léptek, ismét szórják az ajándékokat
Az ország kedvenc kvíz show-ja ismét kezdetét veszi!

Vica és Anikó a magasságuk miatt díjat nyertek a Plus Size Queen versenyen. Majka kapva kapott az alkalmon és lecsapott a szemmagasságban lévő idomokra.

.

A bazár ismét csordulásig telt jobbnál-jobb tárgyakkal, amik arra várnak, hogy a fürge kezek minél gyorsabban megakaparinsák őket, még mielőtt bezár a bazár! A két fergeteges műsorvezető azonban nem adja olyan könnyen a zsákmányolt értékeket. Majka és Tilla helyes válaszokat vár a felvetődő kérdésekre, és ha rossz válasz érkezik, végleg bezárja kapuit a kincsesbánya. Ha a válasz helyes is, a versenyzőknek minél gyorsabban kell szedniük a lábaikat, hogy az idő lejárta előtt a lehető legtöbb dologgal távozzanak a bazár területéről, mert ha bezár a bazár, a zsákmány is végleg elszáll.

Indul a Bezár a bazár harmadik évada, ahol Majkán és Tillán kívül egy különleges szereplő is rendszeresen feltűnik majd...

Hatalmas jutalmakkal és kecsegtető ajánlatokkal várja Majka és Tilla a Bezár a Bazár bátor játékosait a legújabb évadban.

Curtis próbájára nem mindennapi vendég érkezett, aki lélekben is felkészítette őt az előtte álló, hatalmas megpróbáltatásra.

Elképesztő felkészülések, hihetetlen énekesek és az ország első számú házibulija: Indul a Sztárban Sztár!

Előnézeti kép forrása: Till Attila Instagram oldala

2020. szeptember 18. 11:53

Címkék: celebszemle   celebszemle_humor   celebszemle_pár   tilla   majka   bezár a bazár   bazári majom

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG