szeptember 27.
Adalbert

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Így leplezte le magát saját oldalán a Dancing with the Stars zsűrije
Legalább annyira izgul a műsor kezdetétől, mint amennyire a táncos fellépők fognak első fellépésükkor a színpadon.

Lehullt a lepel a Dancing With The Stars szereplőiről: A zsűrit Schiffer Miklós, nemzetközileg elismert stílustanácsadó, divatszakértő erősiti a műsorban.

.

Schiffer Miklós mérhetetlenül örült annak a lehetőségnek, amikor felkérték, hogy a TV2 új táncműsorának, a Dancing with the Stars-nak a zsűritagja legyen, amely a világon már bebizonyította óriási sikerét a televízió nézők körében. A stylist megtiszteltetésnek érzi, hogy Ördög Nóri, Molnár Andi és Kováts Gergely Csanád mellett Ő lehet majd a negyedik zsűritag, aki elfoglalja helyét a táncszínpaddal szembeni zsűriasztal körének egyik helyén, amelyről Miklós a közzösségi oldalán is örömmel telve számolt be a hírről:

A Sztárban Sztár harmadik adását elképesztő bejelentés zárta: Kiderült a Dancing with the Stars zsűrijének, műsorvezetőinek és táncosainak kiléte!

Ördög Nóra, műsorvezető most először ülhet a zsűri székbe. A Dancing With The Stars kapcsán csak ennyit árult el: ˝Olyan zsűritag lesz, mint amilyen anyuka˝.

A Dancing With The Starts zsűritagja, Molnár Andrea, mesterdiplomás tánctanára egy dolgot már most megígért: Szigorú szemmel nézi majd a táncosokat!

Nézd meg a bemutatkozó videóját Kováts Gergely Csanádank. Az ötszörös show tánc világbanok és a TV2 Megatánc győztese most elárulta, mi alapján fog értékelni.

Előnézeti kép forrása: Schiffer Miklós Instagram oldala

2020. szeptember 16. 18:16

Címkék: celebszemle   schiffer andrás   dancing with the stars   stylistKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG