szeptember 27.
Adalbert

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Détár Enikő: ˝Fontos, hogy vigyázzunk egymásra˝
Nem múlhat el úgy egy próba sem, hogy ezt a mozzanatot ne tegyék meg.

Détár Enikő hosszú évek óta szerette volna kipróbálni magát versenytáncosként, ezért nagyon örül, hogy ő is a Dancing With The Stars versenyzője lehet.

.

Minden olyan pillanatban, amikor több ember tartós ideig egy helyen összezárva tartózkodik, akkor elengedhetetenül fontos a maszk viselése: Détár Enikőnek a színházi próbái során nehéz azt megoldani, hogy ne kerüljön közelségbe a társaival, ezért minden percben, kivétel nélkül hordják arcuk előtt a védelemért felelős eszközt. A Dancing with the Stars versenyzője a TV2 új táncműsorának próbáin is folyamatosan hordja a maszkot.

Bár Enikőnek is fárasztó, és megnehezíti a munkavégzését a folyamatos maszkviselés, de fontosnak tartja kiemelni, hogy ezzel is vigyázunk egymásra!

A Sztárban Sztár harmadik adását elképesztő bejelentés zárta: Kiderült a Dancing with the Stars zsűrijének, műsorvezetőinek és táncosainak kiléte!

Enikő krónikusan rossz alvó, ami gyakran okoz problémát akkor, ha amúgy is túlzsúfoltak a mindennapjai, előadásokra, próbákra jár.

A lemondott színházi előadások és fellépések komoly anyagi nehézségeket okoztak Détár Enikőnek. A színésznő soha nem volt hozzászokva a semmittevéshez, így nem volt kérdés számára, hogy civil munkát vállal addig, amíg vissza nem térhet a rivaldafénybe.

Ismerősökön keresztül értesült arról Détár Enikő, hogy álhíreket terjesztenek róla. A színésznő elárulta, eleinte nagyon rosszul esett számára, hogy kamuhíreket írnak róla, melynek következtében folyamatos támadások érik őt.

Előnézeti kép forrása: Détár Enikő Instagram oldala

2020. szeptember 16. 18:14

Címkék: celebszemle   dancing with the stars   détár enikő   maszkhasználatKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG