szeptember 28.
Vencel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Így köszöntötte a királyi család a születésnapos Harry herceget
˝Isten éltessen Harry herceg!˝ - köszöntötték sorra, a világ minden tájáról a tegnap születésnapos herceget.

Egy kocsi árát költi el naponta Harry herceg és családja a saját biztonságuk érdekében. Egy cég átszámítva közel 3 millió forintért vállalta el, hogy Diana fiát, feleségét és közös gyereküket védje, legfőképp attól, hogy terroristák vagy őrült rajongók célpontjai legyenek. Megkérdeztünk egy biztonságpolitikai szakértőt, aki szerint ez az összeg egyáltalán nem magas, van olyan hollywoodi sztár, aki akár ennek a dupláját is kifizeti.

.

Harry herceg szeptember 15-én ünnepelte 36. születésnapját, aminek alkalmából Katalin és Vilmos is felköszöntötték. Egy különlegesen jó hangulatú fotó kíséretében fejezték ki jókívánságukat: A kivételes képen ugyanis hatalmas mosollyal az arcukon futottak egy sportpályán Katalin, Vilmos és Harry.

A rajongók azonnal elárasztották a kommentszekciót és egy emberként kívántak boldog születésnapot Harry hercegnek!

Ezek után már csak egy kérdés maradt hátra: Vajon ki ért elsőként célba?

Közel 250 millió forint egy fotóért. Ennyit ígérnek a bulvárlapok annak a lesifotósnak, aki lencsevégre kapja a Los Angeles-i otthonába költözött hercegi párt és kisfiúkat, Archiet. Harry hercegnek és családjának eddig sikerült megőrizniük a nyugalmukat.

Egymás után halasztják el a születésnapokat a brit királyi családban a koronavírus-járvány miatt. Előnézeti kép forrása: Katalin hercegné és Vilmos herceg Instagram oldala

2020. szeptember 16. 16:03

Címkék: celebszemle   harry hercegKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG