szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Horváth Gréta szívéről hatalmas megkönnyebbülés esett le...
Miután Bernáth József értékelte az elkészült ételüket, alig akartak hinni a fülüknek.

Nagyon izgalmas pillanatokat élt át Horváth Gréta a kóstolás során, kicsikét el is pityeredett közben.

.

A Love Bistro adása során alakított teljesítményük által a legviccesebb páros címet is elnyerhetnék: Horváth Gréta és a párja, Meggyes Dávid főzése a konyhában mindig jár valamilyen nem várt fordulattal. Sikeresen teljesítik a kitűzött feladatokat, de kerültek már olyan helyzetbe, amikor vér-verejtéket ejtve álltak a kóstoló elé, ahol Bernáth József és Baracskay Angéla hosszas kóstolások után mondták el a véleményüket. Miután a séfnek kifejezetten ízlett az elkeszült ételük, Horváth Gréta hatalmas megkönnyebbülések közepette, viccesen becézve hálálta meg József számára az elismerést:

˝Jajj, az Isten áldjon Jóska!˝

Horváth Grétáék olyan lehetőséget kaptak a Love Bistro-ban, amivel alaposan megnehezíthetik a versenytársaik életét.

Elérkezett a kóstolás ideje, amit Horváth Grétáék most sem bírtak ki szó nélkül. Nézd meg a videót a vidám pillanatokért!

Bernáth József és Baracskay Angéla megkezdte a második feladat során elkészült fogások értékelését: Teljesen kikészült idegileg Horváth Gréta, nem bírta sírás nélkül.

Elkészült Gréta és Dávid mákos guba tortája: A Love Bistro versenyzői pillanatok alatt dobták össze a látványos és ínycsiklandó édességet.

Előnézeti kép forrása: Horváth Gréta Instagram oldala

2020. szeptember 16. 14:32

Címkék: celebszemle   celebszemle_pár   celebszemle_konyha   love bistro   bernáth józsef   baracskay angéla   Meggyes Dávid   Horváth GrétaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG