szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kandász Andrea élete legfontosabb döntésében a megérzéseire hagyatkozott
˝Akkor még tudatosan nem foglalkoztam a látható világon kívüli dolgokkal...˝ - mesélte Andrea.

Kandász Andi anyukáját, nagymamáját és dédnagymamáját is felhívta, hogy együttes erővel segítsenek neki receptekkel, ötletekkel a MasterChef VIP versenyéhez.

.

Kandász Andrea gyermeke, Lolita névnapja alkalmából öntötte ki a szívét, egy megható bejegyzésben.

˝Édes kincsem, Lolitám!
Felnőtt vagy ma már , de minden szeptemberben, amikor a neved napját ünnepeljük, visszatér az az érzés, amikor eldöntöttem, hogy Lolita lesz a neved.˝

Majd felidézte, azt a földöntúli élményt, ami a név megszületéséhez köti őt.

˝16 éves voltam, vagy annyi sem talán és életemben először hallottam a nevet. Miközben faltam a betűket, azt vettem észre , hogy hangosan is kimondom . Valahogy kislány korom óta “tudtam”, hogy lányom lesz, így jött a gondolat:bármikor is érkezel majd közénk , így hívnak majd .˝

Andi mesés, családi fotókat csatolt a szívhez szóló bejegyzéshez, amiből jól látszik: Családja iránti szeretetét semmi sem képes felülmúlni! Nem kérdés, Andi nagyon jól tette, hogy a megérzéseire hallgatott, hiszen nagylánya ritka szép névnek örvendhet, a büszke édesanyának köszönhetően!

Kandász Andrea gyermekkori emlékeiből táplálkozva találta fel magát a konyhapult mögött. Kandász Andi szörnyű rosszullétre panaszkodott: A versenyzőnek a fürj látványától nem csak gyomra, érzelmei is felkavarodtak.

2020. szeptember 16. 14:32

Címkék: celebszemle   kandász andreaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG