szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Így szerepeltek a Dancing with the Stars szereplői a vörös szőnyegen
Egy színpompás este árulkodó fotóját láthatjuk.

A Sztárban Sztár harmadik adását elképesztő bejelentés zárta: Kiderült a Dancing with the Stars zsűrijének, műsorvezetőinek és táncosainak kiléte!

.

A vasárnap esti Sztárban Sztár nem csak a fellépők hangjától volt hangos: A hatalmas hír bejelentésének óriási visszhangja lett, ugyanis fény derült a Dancing with the Stars táncműsor elindulására, amit a TV2-n követhetünk majd szemmel!

A műsor alatt több dologra is fény derült: Megismerhettük a fellépőket és a zsűrit, de a műsorvezetőkről lerántott lepel közben is tátott szájak maradtak a stúdióban és a televíziók képernyői előtt egyaránt. Lékai-Kiss Ramóna hihetetlen, nem várt megjelenése hatalmas tapsvihart keltett: A műsorvezető Stohl Andrással fogja vezeti minden alkalommal a táncműsort. A vörös szőnyegen való bevonulásról megismerhetjük a többi szereplőjét is a műsornak, amiről Rami osztott meg egy képet közösségi oldalán:

A Dancing With The Stars műsorvezetője a színpadra lépés előtt videóban üzent a nézőknek döntéséről.

Stohl András nem tudta leplezni meglepettségét, mikor megpillantotta Lékai-Kiss Ramónát, a Dancing with the Stars másik műsorvezetőjét!

Ördög Nóra, műsorvezető most először ülhet a zsűri székbe. A Dancing With The Stars kapcsán csak ennyit árult el: ˝Olyan zsűritag lesz, mint amilyen anyuka˝.

A Dancing with the Stars műsorvezetői Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna, akik közül az utóbbi életébe 17 év után hatalmas változást hoz a műsor.

Előnézeti kép forrása: Lékai-Kiss Ramóna Instagram oldala

2020. szeptember 16. 13:23

Címkék: celebszemle   lékai-kiss ramóna   stohl andrás   ördög nóra   dancing with the stars   sztárban sztár 7   sztárban sztárKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG