szeptember 28.
Vencel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Köcse György és Pásztor Anna berobbantotta a színpadot vasárnap éjjel
Színpadon való pörgős bevonulásuk emlékezetessé tette az estét.

Pásztor Anna már alig várja, hogy elkezdődjön a Dancing With The Stars! Hogy volt-e kapcsolata eddig a tánccal, valamint mit szólt a felkéréshez, kiderül a videóból!

.

Hatalmas siker koronázta a Sztárban Sztár harmadik élő show-jának adását, ugyanis egy óriási meglepetéssel robbantak be a hírekbe: Elindul Magyaroszágon a TV2 jóvoltából a Dancing with the Stars, amely a világon már óriási sikereket ért el! Ezen alkalomból volt ahhoz is szerencsénk, hogy a meglepetés fellépők között fény derüljön az énekes, Pásztor Anna kilétére, aki a tehetséges táncos kezét fogva, Köcse György mellett fog versenyezni a műsor táncszínpadán.

Ha érdekel, hogyan vonultak be a fellépők a műsor színpadára, akkor érdemes lesz a Sztárban Sztár oldalán visszatekintened!

A Dancing With The Stars-ban Köcse György lesz Pásztor Anna partnere. Exkluzív videónkból most jobban megismerheted őt!

A Sztárban Sztár harmadik adását elképesztő bejelentés zárta: Kiderült a Dancing with the Stars zsűrijének, műsorvezetőinek és táncosainak kiléte!

Pásztor Anna zenekarával az Anna and the Barbies-zal egy budapesti pincében próbált. Az együttes a Szabadesés című számát játssza, ami a világ legnépszerűbb 4 akkordjára épül.

Marhasteak és Waldorf-saláta készült a Mokka konyhájában, a chef Mizsei János, a sous chef pedig Pásztor Anna volt. A páros már a karantén ideje óta főz együtt, és azt is elárulták, hogy Anna konyhájában a sütés-főzést pedig egy kis zenéléssel is fel szokták dobni.

Előnézeti kép forrása: Köcse György Instagram oldala

2020. szeptember 16. 13:21

Címkék: celebszemle   celebszemle_táncpartner   pásztor anna   köcse györgy   dancing with the starsKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG