szeptember 26.
Jusztina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Bozsó Péter igazi hősként oltotta el a lángoló tárgyat
Akár tragédia is történhetett volna, ha éppen nem arra jár a népszerű színész.

Bozsó Péter és Posta Lajos meséltek az éjszakai forgatás izgalmairól, amely koránt sem volt átlagos, hiszen egy hatalmas robbanás utáni állapotot kellett megteremteniük a sorozat készítőinek.

.

Bozsó Péter tűzoltókat megszégyenítő módon cselekedett, amikor egy lángokban álló kukát oltott el, ami egy emberektől zsúfolt buszmegálló mellett gyulladt ki.

Jóban Rosszban Szlávik nyomozóját alakító színészt telefonon érte utol szerkesztőségünk, aki készségesen válaszolt minden kérdésünkre az esettel kapcsolatban.

Bozsó Péter gyerekkoráig vezethető vissza a történet, amikor is a színész édesapjával járta az izgalmasabbnál izgalmasabb autós rallykat, ahol benzingőzből sem volt hiány.

bozsopeter.jpg

bozsopeter2.jpg

bozsop.jpg

˝Kiskorom óta járom a rally versenyeket, így az én autómban nem számít meglepőnek a tűzoltó készülék jelenléte.˝

Majd felidézte a tűzesetet: ˝Éppen forgatásra igyekeztem, - kora reggel volt, amikor a főútra kanyarodtam. Álmoskásan vezettem, amikor egyszer csak megpillantottam a füstölgő buszmegállót és a pánikoló várakozókat. A megálló melletti kuka gyulladt ki.˝

Péter azon nyomban cselekedett.

˝Azonnal félreálltam és kidobtam a vészvillogót. Olyan természetesnek tűnt az egész, szinte másodpercek alatt eloltottam a tüzet, majd udvariasan elköszöntem a tátott szájjal várakozóktól.˝ - kezdte Péter.

A buszmegállóban várakozók igazi akciófilmbe illő jelentetnek lehettek tanúi, amikor megjelent teljes mivoltában Szlávik Jenő, egy tűzoltó készülékkel.

˝Tűz volt, nálam pedig volt palack.˝ - zárta humorosan az interjút Péter, aki irigylésre méltó higgadtsággal és lazasággal cselekedett a krízishelyzetben.

Nem kérdés: Bozsó Péter hihetetlen bátorságáról adott tanúbizonyságot!

Posta Lajos és Bozsó Péter az életben is jóban vannak, nem csak a sorozatban. Az élet apró örömeit is megosztják egymással, még olyan dolgokat is, amit kevesen gondolnának…

Nagy Rebeka, Bozsó Péter és Posta Lajos, a Jóban Rosszban színészei nehéz anyagi körülmények között élő rajongóikat látogatták meg Kecskeméten. Videónkból megtudhatod, milyen meglepetéssel készültek a színészek a közösség tagjainak...

2020. szeptember 15. 17:50

Címkék: celebszemle   bozsó péter   jóban rosszbanKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG