január 20.
Fábián, Sebestyén

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hosszú Katinka lecserélte az úszóruhát, és minden férfi szívet elrabolt
Volt, nincs úszóruha...

Hosszú Katinka csúcsot döntött. Hetedik alkalommal vehette át a legjobb női sportoló díját az Év Sportolója Díjátadó Gálán...

.

A olimpiai világbajnok úszónő esetében már megszokhattuk, hogy sikereit halmozva a róla készült képeken a legtöbb helyen úszóruhában látszik: Egy sportoló élete nem csak arról szól, hogy mindenhová az edzőfelszerelésében megy, van úgy, hogy találkozókat, megbeszéléseket, baráti összejöveteleket tartanak, akár csak egy hétköznapi ember. Mégis egy kicsit furcsa lehet a szemnek, amikor egy híresség a szokványostól mégis eltérő formát mutat: Hosszú Katinka egy tárgyalásra igyekezett, mielőtt készített magáról egy roppantul elegáns képet. Nem tagadás: Fürdőruha nélkül is eszméletlenül gyönyörűen fest Katinka!

Hosszú Katinka visszavágott: Doppingvádai ellen tett keresetét az arizonai bíróság véleményszabadságra hivatkozva elutasította. Az olimpikon ezt nem hagyta szó nélkül, azt nyilatkozta, hogy az őt megvádolt úszó Casey Barrett és a Swimming World Magazine bizonyíték nélkül és alaptalanul vádolták őt, amit nem hagyott annyiban Katinka.

Edző nélkül folytatja további megmérettetéseit Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő már nem tartott igényt az edzőjére. Közleményében azt írta, hogy azért vált meg Petrov Árpádtól, mert megingott benne a bizalma, nem tudott túllépni ezen, több figyelmet várt volna tőle.

A sajtótájékoztatón széttépett úszószövetség szerződését követően rengeteg újságíró próbálta megtudni, hogy állt a vita Hosszú Katinka és Gyárfás Tamás között, de ezekre a kérdésekre akkor nem válaszolt.

Előnézeti kép forrása: Hosszú Katinka Instagram oldala

2020. szeptember 14. 17:48

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   celebszemle_divat   celebszemle_szépség   hosszú katinka   olimpiai bajnok

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG