november 29.
Taksony

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Bereczki Zoliék így indították a színpad előtt a Sztárban Sztár-t
Soha nem maradhat el a mozzanat még a műsor kezdete előtt...

A Sztárban Sztár színpadán a tíz versenyben lévő zenész Galantis, Dolly Parton és Mr. Probz Faith című dalával nyitották meg a műsor harmadik adását.

.

Szinte már majdhogynem bevált szokássá kezd válni a Sztárban Sztár zsűritagjai között, hogy az énekesek fellépése előtt, a zsűriasztalhoz ülve Bereczki Zoli készítsen egy szelfit. Ruhakollekciójukra mindig nagy hangsúlyt fektetnek, elvégre fontos szerepük van a műsor történetében, ezzel is kiemelve őket minden adásban, viszont nem kifejezetten a ruhájuk, sokkal inkább az értékelésük és pontszámaik jelentenek meglepetést még a versenyzők számára.

A hangulat már a show kezdete elején kitűnő volt, azonban egy óriási bejelentésnek a híre egy pillanatra mindenkit komollyá varázsolt.

Kasza Tibi nem volt megelégedve hasonmásával, sőt még ő maga sem érti, hogy ilyen mozgással, hogy válhatott közismerté.

Versenytársai és a zsűri is felállt és állva tapsolták meg Vastag Csabát, aki Louis Amstrong bőrébe bújva kétségtelenül hatalmasat alkotott.

Szabó Ádám egyszerűen levette a lábáról a zsűrit: A John Newmann slágerével színpadra álló énekes még egy tűsarkú cipőt is kapott Babettől a színpadra!

Előnézeti kép forrása: Bereczki Zoltán Instagram oldala

2020. szeptember 15. 11:18

Címkék: celebszemle   sztárban sztár   sztárban sztár 7   köllő babett   kökény attila   bereczki zoltán   papp szabi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG