szeptember 21.
Máté, Mirella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Így pompáztak a TV2 új műsorának, a Dancing with the Stars-nak zsűritagjai
Ők fogják értékelni hétről-hétre a színpadon fellépő táncosokat.

A Dancing With The Stars műsorvezetője a színpadra lépés előtt videóban üzent a nézőknek döntéséről.

.

Nagy bejelentéssel indult a Sztárban Sztár hetedik évadának vasárnap esti műsora, amely igazán izgalmasra sikeredett: Egyenesen az élő show keretein belül mutatkozott be a TV2-n hamarosan debütáló,  Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának első évada. A táncos showműsor már több száz évaddal futott sikeresen világszerte, amely hamarosan a magyar közönség előtt is bemutatkozik! Ezen alkalomból volt szerencsénk megismerni a műsor zsűritagjait is, akik között ott lesz Molnár Andrea, Ördög Nóra, Kováts Gergely Csanád és Schiffer Miklós:

A Dancing With The Starts zsűritagja, Molnár Andrea, mesterdiplomás tánctanára egy dolgot már most megígért: Szigorú szemmel nézi majd a táncosokat!

Ördög Nóra, műsorvezető most először ülhet a zsűri székbe. A Dancing With The Stars kapcsán csak ennyit árult el: ˝Olyan zsűritag lesz, mint amilyen anyuka˝.

Nézd meg a bemutatkozó videóját Kováts Gergely Csanádank. Az ötszörös show tánc világbanok és a TV2 Megatánc győztese most elárulta, mi alapján fog értékelni.

Lehullt a lepel a Dancing With The Stars szereplőiről: A zsűrit Schiffer Miklós, nemzetközileg elismert stílustanácsadó, divatszakértő erősiti a műsorban.

A Sztárban Sztár harmadik adását elképesztő bejelentés zárta: Kiderült a Dancing with the Stars zsűrijének, műsorvezetőinek és táncosainak kiléte!

2020. szeptember 15. 11:15

Címkék: celebszemle   dancing with the stars   sztárban sztár   sztárban sztár 7   ördög nóra   molnár andrea   schiffer miklós   kováts gergely csanádKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG