október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Online maraton: Nézd vissza a Jóban Rosszban elmúlt hetének adásait
Ha lemaradtál a Jóban Rosszban legfrissebb epizódjáról, nézd vissza online! Mostantól már másnap újranézheted kedvenc sorozatod legújabb részeit!

3923. epizód

A Gyula utáni kutatás során a rendőrök rábukkannak a tetthelyre. Majorost felfüggesztik etikai vétség elkövetése miatt. Dóra jó híreket kap, de Viktor és Petra összevész Áronon. Patrícia randizni megy Brúnóval.

3924. epizód

Patrícia megígéri Dórának, hogy beszél Kellerrel a szigetkomlósi áthelyezéssel kapcsolatban. Megérkezik a hír, hogy Tünde megszökött. Bedő megkörnyékezi Dorinát. Vera és Fruzsina kimerültsége életveszélybe sodor egy beteget.

3925. epizód

Bedő megzsarolja Dorinát, hogy ha jó pénzért nem vállalja az arcplasztikáját, akkor Péterrel együtt kinyírja. Dorina segítséget kér a rendőröktől, akik csapdát állítanak Bedőnek. Dóra vívódik, hogy elutazzon-e Kardosék után. Eszes megérti, hogy nem akar Adél és Krisztián közé állni.

3926. epizód

Adél visszatér Krisztiánhoz. Péter arra kéri Emőkét, hogy legyen a járványosztály vezetője. Péter ellenzi a rendőrök akcióját és Roland segítségét kéri. Petra és Viktor békülési kísérlete nem jár sikerrel.

3927. epizód

Adél gyakornoki időszaka lejárt. Roland beavatta Milánt a készülő Bedő elleni akció részleteibe. Bedő túljár a rendőrök eszén. Viktor békülést kezdeményez Áronnal. Petra rosszul lesz a Macsekban.

2020. szeptember 12. 8:00

Címkék: celebszemle_onlinemaraton   celebszemle

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG