október 29.
Nárcisz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kökény Attila: ˝Gletteléssel volt egyenrangú ez a torta felkenése˝
Ez okozhatta vajon a páros vesztét?

Ez nem volt gyerekjáték: A versenyzőknek a karjaik és térdeik behajlítása nélkül kell összehangoltan mozogniuk a konyhában, amit Bernáth Józsefnek köszönhetnek...

.

A Sztárban Sztár zsűrijének nagy megpróbáltatáson kellett átmennie a Love Bistro főző műsorában: Kökény Attila és párja nehezen vették a feladatot, mondhatni ez volt a végszó számukra a versenyben. Egy gyönyörű karamell tortát kellett készítenie a Love Bistro versenyzőinek a csütörtök esti adásban, amely komoly kihívást jelentett mindenki számára. Kökény Attila tortapiskótájának krémmel való lekenését úgy végezte el, mintha egy falat glettelt volna: Nem csoda, hogy a sütemény  jobban hasonlított egy padlóra ejtett tortához, mint ahhoz az édességhez, amit készíteniük kellett volna.

Az adásból kivágott vicces részletet a Love Bistro zsűrije, Bernáth József osztotta meg a közösségi oldalán: Érdemes lesz kattintani!

Még egy párosnak búcsúznia kellett a Love Bistro konyhájától. Hogy melyik sztárpárnak ért véget a gasztro-reality műsor, az most kiderül!

A klasszikus hollandi mártás nem áll sok elemből, ám technikáját csak kevesen ismerik jól: Bernáth József megmutatta, hogyan készül a tökéletes mártás.

Adásból kimaradt: Kökény Attiláék párosa egyáltalán nem bánta meg, hogy részt vettek a Love Bistro versenyében, ugyanis jót tett kapcsolatuknak a verseny.

Kökény Attila elhatározta, nem szeretne kemény zsűritag lenni, az ítész célja, hogy jól szórakozzon az élő show-k alkalmával.

Előnézeti kép forrása: Bernáth József Instagram oldala

2020. szeptember 12. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_humor   celebszemle_sztárban_sztár   celebszemle_pár   kökény attila   sztárban sztár   sztárban sztár 7   love bistro   karamell torta

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG