október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Összeállt az óriási trió, bomba fotóval robbantották fel az internetet
Ennél menőbb képet a mai napon már nem fogsz látni!

Curtis nevetésbe tört ki, amikor egy kellemetlen esetet idézett fel a Sztárban Sztár online riporterének Majkáról.

.

Összeállt egy fotó erejéig a három káprázatos hangú énekes, akik stílusos megjelenésükkel biztosították a jelenlévőket arról, hogy minden szem rájuk szegeződjön. Curtis, Pápai Joci és Majka karöltve álltak a kamerák lencséje elé, hogy megörökítsék a nem mindennapi pillanatot!

Vadonatúj évaddal tér vissza a Bezár a bazár! - szeptember 14-től minden hétköznap 20.40-kor a TV2-n, ahol Majkával és Till Attilával ismét találkozhattok!

A Sztárok és párok adásában Pápai Joci és felesége tippelték meg, hogy ki kinek a párja. A sztárpár elárulta, hogy a játékban nem taktikáztak, hanem érzéseikre hallgattak. Úgy néz ki, hogy jól döntöttek, ugyanis nem üres kézzel távoztak.

Nem beszél angolul, ám idegen nyelven kellett bizonyítania a színpadon: Curtis Kadlecsek Krisztiánnak árulta el, hogyan sikerült legyűrnie a nyelvi akadályokat.

Majkát sem kímélték a többiek a Nicsak, ki vagyok? hetedik adásában sem, a műsorvezető sokszor köpni-nyelni nem tudott csapattársai poénjai hallatán. Válogatásunkból most felidézheted a legparádésabb pillanatokat, amelyekben Majkának mind nagy szerepe volt.

Előnézeti kép forrása: Curtis Instagram oldala

2020. szeptember 12. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_szexi   majka   bezár a bazár   curtis   sztárban sztár   sztárban sztár 7   pápai joci   sztárok és párok   televíziós újságírók díja   díjátadó

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG