október 24.
Salamon

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Dobó Ágiékra óriási kaland várt a természet lágy ölén
Luxussátor, a szabad ég alatt való alvás, izgalmak... ezek vártak a kis családra.

Dobó Ági párja egyben biztos palacsintakészítéskor: Edény kell hozzá... Kis Csabi számára a palacsintasütés is fejtörést okoz.

.

A Love Bistro szerelmespárosa, Dobó Ági és Kis Csaba a két kisgyermekükkel indultak egy izgalmakat rejtő kalandos útra: A Zánkán töltött idejükről egy vlogot készítettek, amit YouTube oldalán osztott meg Ági. A gyerekek első látásra nagyon élvezték a közös élményt a szüleikkel, kifejezetten a sátras alvás keltette fel a figyelmüket, amit csak luxussátorként emlegetnek. Az alkalomról egy cuki képet is készítettek:

A meghatódottságtól könnyezve adott interjút Dobó Ági és édesanyja a Tények Plusz stábjának. A volt szépségkirálynő kezét néhány héttel ezelőtt kérte meg szerelme, tíz és fél együtt töltött év után.

Dobó Ági nagyobbik fia első osztályos, így őket is érintette a koronavírus alatt az otthon tanulás. Habár nem mindig ment zökkenőmentesen, Benedikt jól vette az akadályokat.

Csabi semmitől sem fél, ugyanis Ágival az oldalán magabiztosan vág bele a versenybe, azonban Dobó Ági a legnagyobb akadálynak párja konyhában való jelenlétét érzi.

Előnézeti kép forrása: Dobó Ágnes Instagram oldala

2020. szeptember 7. 13:14

Címkék: celebszemle   celebszemle_pár   celebszemle videó   celebszemle_gyerek   celebszemle_utazás   dobó ági   kis csaba   love bistro

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG