január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Új taggal bővül Szandi családja: Az énekesnő maga jelentette be a nagy hírt
Erre senki sem számított!

Az énekesnő mindig törekszik a rendre konyhájában, ezt általában Csabi sínyli meg, mivel Szandi hajlamos még a félig tele tányért is elvenni, hogy elmossa azt. A részletekért lesse bele a videóba!

.

Szandi kirobban a boldogságtól, ugyanis új taggal bővült a családja. Az énekesnő maga jelentette be a nagy hírt, ráadásul egy őrülten édes videót is csatolt a nagyszerű bejelentéshez.

˝A napokban betévedtem egy állatkereskedésbe, ahol ugyanúgy el tudok varázsolódni, mint egy cukrászkellék- vagy smink boltban.˝

Majd kiegészítette:

˝Ezt a törpehörcsög kislányt nem tudtam ott hagyni, így hát hazahoztam. A tengerimalacokkal azonnal barátságot kötött.˝

Szandi és családja büszke tulajdonosa két imádnivaló tengerimalacnak, akiket rengetegszer láthattunk már az énekesnő oldalán. A friss bejegyzésben egyik tengerimalaca hátán pihent az édes hörcsög, aki látványosan kisebb volt ˝távoli rokonainál˝.

Az énekesnő párja Csabi elárulta a Sztárok és párok adásában, hogy felesége erőteljesen fogyasztja az étkészletet, ugyanis az sűrűn a földön landol. Idén 29. alkalommal rendezik meg a sérült gyerekek napját az állatkertben. Szandi, énekesnő és Ruttkay Réka, a Civil alapítvány elnök a gyerekek javára fogtak össze. Előnézeti kép forrása: Szandi Instagram oldala

2020. szeptember 4. 20:01

Címkék: celebszemle   szandi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG