január 15.
Lóránt, Loránd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Krausz Gábor megmutatta, mi az étel lelke
A sztárséf különleges módszerrel nyűgözte le követőit.

A sztárséf nem mindig a főzéssel kereste meg a kenyérre valót, ugyanis korábban orvosi igazolásokat árult plusz betevőért.

.

Krausz Gábor a magyaros ételek szerelmese, amit mi sem bizonyít jobban, mint friss bejegyzése. A séf közösségi oldalán osztott meg egy ínycsiklandozó fotót, amin az egyik legnépszerűbb hazai ételt, a lecsót fogyasztotta, - hihetetlen odafigyeléssel.

Gábor ráadásul azt is megmutatta, hogyan kell kiélvezni a paradicsomos étel legjobb részét, azaz a maradékot. A séf ugyanis nem gondolkodott sokáig, megragadott egy hatalmas szelet kenyeret és azzal törölte ki a bogrács alját.

A komment szekciót elnézve a rajongók kedvét is meghozta az ínycsiklandó lecsóhoz, akik azonnal jelezték: Nemsokára ők is elkészítik a fenséges fogást!

A sztárséfből 37 évesen lett apuka, de úgy érzi a szülővé válás őt is próbára tette. Kislánya féléves lett, és alapszinten már tud kommunikálni szüleivel. Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor nem posztolnak többé képeket kislányukról, Hannarózáról. Hosszas töprengés után döntöttek úgy, hogy leveszik a gyerek összes fotóját a közösségi oldalaikról. Janicsák Veca, vagy Vastag Tamás soha nem osztottak meg egyetlen képet sem a gyerekeikről az interneten, szerintük az mindenkinek a saját döntése kell, hogy legyen, hogy akar-e szerepelni a nyilvánosság előtt vagy sem. Megoszlanak tehát a vélemények, lássuk, ki hogyan gondolkozik ezügyben. Önök kivel értenek egyet? Előnézeti kép forrása: Krausz Gábor Instagram oldala

2020. augusztus 30. 6:06

Címkék: celebszemle   krausz gábor

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG