október 30.
Alfonz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Babás nyaralás: Ide vezetett Király Viktor és felesége útja a picivel
A hűs vízparton élvezhették a nyár utolsó napjait.

A Sztárok és párok házigazdája épp segíteni próbált Király Viktoréknak, amikor arra lett figyelmes, hogy az énekes az ajkait harapdálja - természetesen ezt sem hagyhatta szó nélkül...

.

A Megasztár aranytorkú győztese, és a Nicsak, ki vagyok? tökfej jelmezében megbújó sztárénekes Király Viktor, a családját egy megeleptésekkel teli útra vitte el: A nyár lassan a végéhez közelít, így kihasználva a még kellemesen nyárias időjárást, a kedvesével, Virág Anitával és a pici babájukkal, Kolennel ellátogattak a Balatonhoz, ahol csodásan telt a pihenésük.

Fülbemászó dallal jelentkezett Király Viktor, ezúttal a slágergyáros, DR BRS-sel karöltve. A slágerhez Kasza Tibi jóvoltából még klip is készült. Szerelme nem neheztel Viktorra, amiért másik lánnyal kapták lencsevégre.

Az énekes és szerelme arról meséltek a TV2.hu kamerájának a Sztárok és párok forgatása után, hogy hogyan érezték magukat a műsorban, mi alapján próbálták megtippelni, hogy kik vannak együtt, illetve hogy melyik páron lepődtek meg a leginkább.

Megszületett a legkisebb tagja a Király-családnak, és Viktor máris belerázódott az apa-szerepbe. Az éjszakázásokban is segít szerelmének, de már pelenkázni is megtanult. Csak egy vizsgálatra mentek be a kórházba, amikor kiderült, hogy elszivárgott a magzatvíz és a kiírtnál néhány nappal korábban érkezett Kolen - ugyanis így nevezték el fiukat.

Király Viktort rögtön felismerték a nézők és a csapattagok is a Tökfej jelmezében, az énekes leleplezése után pedig el is mesélte, hogy hogyan telt egy napja a forgatáson, min döbbent meg igazán, és mit élvezett a legjobban a kihívás alatt.

Előnézeti kép forrása: Király-Virág Anita Instagram oldala

2020. augusztus 28. 13:09

Címkék: celebszemle   celebszemle_család   celebszemle_pár   celebszemle_gyerek   celebszemle_utazás   király viktor   király-virág anita   Kolen   balaton   nyaralás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG