október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Úton a baba: Palácsik Lilla az utolsó hónapba lépett, már óriási a pocakja
A gyönyörű kismama ragyog a boldogságtól!

Palácsik Lilla egyszerűen meseszép kismama: A tündéri kis pocakból a hónapok során egyre gömbölyűbb, mára pedig óriási, egészséges poci lett. Az utolsó hónapba lépő Palácsik Lilla Instagram oldalán csodaszépen lekövethető, hogyan fejlődika kis élet anyukája méhében. A büszke anyuka és szerelme már alig várják a baab érkezését és gőzerővel azon dolgoznak, hogy a megérkezése tökéletes legyen.

  A legendás producer hagyatékából Palácsik Lilláék is kaptak. Ennek az örökségnek, azonban nem anyagi, hanem eszmei értéke van.

Nehéz helyzetbe került Palácsik Lilla és Visváder Tamás, ugyanis hamarosan születendő gyermeküket a magyar jogszabályok miatt, nem nevezhetik el úgy, ahogy szeretnék.

Közeleg a nagy nap, egyre jobban gömbölyödik Palácsik Lilla pocakja. Vajna Tímea húgát és férjét, Visváder Tamást két és fél hónap választja el attól, hogy a kezükben tartsák első gyereküket. Azonban komoly problémát okoz a névválasztás.

A Mokka konyhájában Palácsik Lilla és Visváder Tamás készített parmezános csirkét: A főzőcskézés közben a pár megosztotta a műsorvezetőkkel, milyen felosztásban szoktak otthon főzni, illetve Tamás azt is elárulta, hogyan tanítgatja Lillát a konyhai fortélyokra.

2020. augusztus 27. 16:47

Címkék: celebszemle   visváder tamás   palácsik lilla

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG