október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nagyszerű kezdeményezésről számolt be Takács Bence
Nem akármilyen lehetőséget kaptak a tanév kezdés előtt az arra rászoruló gyerekek.

A Tények jóképű műsorvezetője, Takács Bence egy különleges balatoni reggelivel nyűgözte le a Mokka stábját: Csehy András egyenesen a Balaton mellől, Fövenyesről tudósított, ahová Bence a családjával egy hétre leköltözött.

.

Igazi örömhírt közölt közösségi oldalán Takács Bence, aki beszámolt arról, hogy az Ökomenikus Segélyszervezettel összefogva egy hat gyermekes család három gyermeke kaphatott iskolakezdési csomagot. A Tények műsorvezetője, Takács Bence önkéntesként vett részt az adomány átadásában, aminek a gyerekek láthatóképpen nagyon örültek!

Takács Bence különleges hozzávalókkal felturbózott franciasalátát készített: A műsorvezetőnek nagyon fontos a tudatos táplálkozás, így cukor helyett édesítőszert használt a finom köret elkészítéséhez.

Az Anyák napját idén teljesen máshogy ünnepeljük, mint eddig: A Mokka reggelében ismert emberek üzentek édesanyjuknak. A megható vidóban Gergely Róbert, Für Anikó, Homonnay Zsolt, Vitányi Judit, R.Kárpáti Péter, Gáspár Evelin, Pintér Tibor, Balázs Andi, Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt is feltűnt. A Mokka csapatát Takács Bence képviselte, aki megható verssel üzent az édesanyáknak.

Takács Bence nem csak sportemberként, hanem szakácsként is megállja a helyét. A műsorvezető grill rutinját mutatta meg a hétfői Mokkában és elárulta: A jó minőségű alapanyagok varázsában hisz, így sosem csalódik a végeredményben.

Előnézeti kép forrása: Takács Bence Instagram oldala

2020. augusztus 27. 14:22

Címkék: celebszemle   celebszemle_család   celebszemle_gyerek   Takács Bence   Tények   ökomenikus segélyszervezet   felajánlás   kezdeményezés   tanévkezdés

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG