december 1.
Elza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Döbbenetes új videóklippel készül Dér Heni: Most mindenre fény derül
Az énekesnő nagy bejelentést tett közösségi oldalán!

Az immunrendszerünk erősítésére érdemes egész évben figyelni, de most sem késő ráerősíteni! Heni az étkezésébe is sok gyömbért, fokhagymát illeszt be, de vannak olyan hatékony koncentrátumok, például grapefruit mag kivonat, az echinacea, vagy a cink nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy védettebbek legyünk a betegségekkel, külső hatásokkal szemben.

.

Dér Heni lerántotta a leplet következő zeneszámának megjelenési dátumáról: Holnap a YouTube oldalán végre átélhetjük a várva-várt művének dallamait! A bejelntéshez mellékelt képet látva úgy hisszük, hogy igazán ütős eredményt fognak elérni ezzel az alkotással!

észen áll a családalapításra Dér Heni. Az énekesnőre tavaly júniusban talált rá a szerelem. Új párját egy TV-műsorban látta meg először. Gergő annyira megtetszett neki, hogy ő maga tette meg az első lépést, sms-t írt a jóképű fiúnak, azóta pedig elválaszthatatlanok. A Sugarloaf egykori énekese azt is elmondta, hogy húga közelgő esküvőjén ő lesz az egyik tanú. Hogy mikor jöhet a baba és mit gondol Heni már túl egy lefújt esküvőn a házasságról, azt is megtudhatják.

Heni is úgy gondolja, hogy nem lehet lazsálni az ünnepek előtt sem, ahhoz, hogy ne ragadjon az emberen ünnepek után pár kiló, bizony mozogni kell! A mozgás mellé be lehet építeni néhány táplálékkiegészítőt a hatékonyság fokozására, és persze oda kell figyelni a táplálkozásra is! És érdemes Heni után csinálni a következő edzést is!

Testileg és lelkileg is megújult az elmúlt években a szexi énekesnő, Dér Heni, aki saját tapasztalatai alapján szakértők segítségével akarja visszaadni mások önbizalmát. Korábban ugyanis megfelelési kényszere volt az édesapja felé és ez az egész életére rányomta a bélyegét, valójában mindig is neki szeretett volna bizonyítani.

Előnézeti kép forrása: Dér Heni Instagram oldala

2020. augusztus 26. 17:36

Címkék: celebszemle   dér heni   klippremier   dalpremier

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG