október 30.
Alfonz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Békefi Viktória szerelmi vallomásától teljesen elolvadt minden követője
Szerelmével egy csodás helyen járt.

Nézd meg Te is Viki és Ya Ou közös videóját!

.

A Sztárban Sztár leszek! két tehetséges énekese, Békefi Viktória a szerelmével, Feng Ya Ou-val járt a Balatonnál, ahol egy mosolygós, cuki közös képet készítettek együtt. Viki nem fogta vissza magát, érzelmeinek utat engedve, őszintén kifejezte érzelmeit a kedvese felé, akit tökéletes embernek tart az élete részében.

Fülig szerelmesek egymásba a Sztárban sztár leszek! tehetségei. Békefi Viki és Feng Ya Ou Ferenc a verseny alatt szerettek egymásba, a karantén miatt pedig össze is költöztek. A pár szerint az, hogy a nap 24 órájában együtt vannak, még a kreativitásukra is jó hatással van.

Feng Ya Ou mindenképp szerette volna a saját stílusát és hangszínét becsempészni produkciójába. Szerinte ez lehetett a legnagyobb átverés a sztárcsapatok számára, ugyanis a Sztárban Sztár leszek! alatt az énekes végig világsztárok hangját utánozta, ezér most egy kicsit magából akart adni, ami kevésbé volt annyira ismert.

Békefi Viki és Feng Ya Ou a Mokkacino konyhájában főzőcskézés közben elárulták el, hogy töltötték az év legszerelmesebb napját.

Édesanyjukhoz írták új slágerüket Feng Ya Ou és Miskovits Marci, amit a Mokkacinoban mutattak be először. A fiúk ebben a dalban köszönik meg, hogy mindig számíthatnak anyukájukra.

Előnézeti kép forrása: Békefi Viktória Instagram oldala

2020. augusztus 26. 13:46

Címkék: celebszemle   celebszemle_utazás   celebszemle_pár   celebszemle_cuki   balaton   békefi viktória   feng ya ou   sztárban sztár leszek

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG