október 30.
Alfonz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Megkapó fotóval kedveskedett követőinek Csisztu Zsuzsa
Egészen elképesztő látványt láthatunk a képen!

Ez történt a Love Bistro tesztfőzéses videójuk során: ˝A legjobban pácolt húst is el lehet rontani a sütéssel.˝ - mondta Norbi majd beállt a konyha sarkába, és átengedte a feladatok elvégzését feleségének.

.

A híres műsorvezető, - aki a Love Bistro-ban is feltűnik a párjával versenyzőként - Csisztu Zsuzsa a hűsítő Balaton közelségében töltötte pihentető nyaralását, ahol nagyszerű képeket készítetett magáról: Az egyik képén látható, hogy egy hatalmas zivatar közelített feléjük, melyen megmutatja a Balaton vadabb arcát, amit éppugyanúgy szeret Zsuzsa, ugyanis lenyűgözi a látványa.

Csisztu Zsuzsa és férje régóta alkotnak egy párt és az élet számos területén kiváló egységet alkotnak, azonban Norbi bevallotta, hogy a konyhát messziről elkerüli.

Amikor Csisztu Zsuzsa aktív élsportoló volt, még nem volt ennyi alternatív lehetőség a rehabilitációra, fájdalomcsillapításra, mint manapság...

Csisztu Zsuzsa a Tények Plusznak mesélt az anyaság és az élsport kapcsolatáról és arról milyen harmonikusan lehet élni az életet így is.

Budapest rendezte meg a 83. AIPS-kongresszust, így fővárosunkba látogattak a világ vezető sportújságírói. A Mokka stúdiójában Csisztu Zsuzsa, a Magyar Sportújságírók Szövetségének alelnöke mesélt a szakma szépségéről és újonnan induló videósorozatáról.

Előnézeti kép forrása: Dr. Csisztu Zsuzsa Instagram oldala

2020. augusztus 25. 14:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_utazás   csisztu zsuzsa   balaton   nyaralás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG