január 15.
Lóránt, Loránd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hosszú Katinka életében először járt ezen a lenyűgöző helyen
Minden bizonnyal fantasztikus élményként fog megőrződni az emlékeiben.

Edző nélkül folytatja további megmérettetéseit Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő már nem tartott igényt az edzőjére. Közleményében azt írta, hogy azért vált meg Petrov Árpádtól, mert megingott benne a bizalma, nem tudott túllépni ezen, több figyelmet várt volna tőle.

.

Az olimpiai világbajnok úszónő, Hosszú Katinka egy olyan helyen pihent, ahová eddig még nem volt szerencséje elutazni: A páratlan szépségű olaszországi városban, Velencében járt Katinka, amibe első látásra beleszeretett. Nem csak a város lenyűgöző szépsége, de Katinka káprázatos megjelenése is nyomot hagy az emberek emlékezetében.

Hosszú Katinka csúcsot döntött. Hetedik alkalommal vehette át a legjobb női sportoló díját az Év Sportolója Díjátadó Gálán...

Újra szerelmes Shane Tusup! Hosszú Katinka exférje egy amerikai bortúrán ismerte meg új kedvesét, aki már Magyarországon is járt, csak eddig titkolták a kapcsolatukat... hogy miért, azt ő maga mondta el.

A tradíció folytatódott. Hosszú Katinka ismét megszervezte saját úszóversenyét, ahová a sajtó kollegáit várta szeretettel. A tavalyihoz hasonlóan idén is megmérettette magát Csehy András, akinek sikerült elhoznia az ezüstérmet. A jakuzziban a felkészülésről, elvárásokról, magánéletről és az olimpiáról faggatta riporterünk az úszónőt.

Előnézeti kép forrása: Hosszú Katinka Instagram oldala

2020. augusztus 25. 8:59

Címkék: celebszemle_utazás   celebszemle   celebszemle_szexi   hosszú katinka   velence   olaszország

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG