január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hatalmas változáson ment keresztült Szandi: Ragyogóbb, mint valaha
Az énekesnő komoly döntésre szánta el magát.

Az énekesnő párja Csabi elárulta a Sztárok és párok adásában, hogy felesége erőteljesen fogyasztja az étkészletet, ugyanis az sűrűn a földön landol.

.

Az augusztusi forróság inspiráló hatással bírt Szandira, aki sötétbarna tincseit napszítta, szőke hajkoronára cserélte. A vagány énekesnő elképesztő stílusváltáson ment keresztül, amiről egy hihetetlenül vagány fotót osztott meg közösségi oldalán, amire azonnal özönleni kezdtek a kedvelések.

Ezen egyáltalán nem lepődünk meg, ugyanis csodálatos áll Szandinak a változás: A világos hajszín még jobban kihangsúlyozza bájos arcvonásait, megjelenése pedig sugárzóbb, mint valaha!

Az énekesnő mindig törekszik a rendre konyhájában, ezt általában Csabi sínyli meg, mivel Szandi hajlamos még a félig tele tányért is elvenni, hogy elmossa azt. A részletekért lesse bele a videóba!

Szandi és lánya, Blanka első ránézésre nem is egy anya-lánya párnak tűnnek, sokkal inkább testvéreknek. Rendszeresen edzenek, légtornásznak és énekelnek is. Szandi szerint nem csak anya-lánya, de barátnői kapcsolat is van köztük! Előnézeti kép forrása: Szandi Instagram oldala

2020. augusztus 24. 15:15

Címkék: celebszemle   szandi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG