október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Barta Sylvia: ˝...dőlt a hajó, repültek a holmik a kabinban...˝
Barta Sylvia számára nem csak a hidegfront hozott változást ...

Sokan nem tudják, de akár bele is lehet halni egyetlen méhcsípésbe. A TV2 csinos időjárás-jelentőjét, Barta Sylviát viszont élő adásban csípte meg egy ártatlannak tűnő méhecske, ami miatt majdnem félbe kellett szakítani az élő adást.

.

Barta Sylvia nyaralása igazán izgalmasan telt: A Balatonnál töltötte pihentető vakációját, ahol többek között egy vitorláson élt át izgalmas pillanatokat. A hidegfrontnak köszönhetően érkező hatalmas szelek röpítették a Balaton vízén Sylviéket, így a kéklően csillogó tó olyan volt, mintha az égboltot szelték volna át.

Barta Sylvia a csopaki nyaralójában fogadta a Mokka stábját, ahol a meteorológus a kertjében termesztett zöldségekből főzi a mindennapi falatokat.

Egyik kisebb, másik nagyobb, de egy dologban megegyeznek. Mégpedig abban, hogy a férfiak számára örökké felderíthetetlen és kiismerhetetlen tereppé váltak. A TV2 időjárás-jelentője, Barta Sylvia saját elmondása szerint akár egy kisboltot is nyithatna a táskájában cipelt dolgokból.

Harminc fokos hőség és zivatarok váltják egymást, a hétvégére azonban verőfényes napsütés várható. A szélsőséges időjárásról Barta Sylvia mesélt a Mokka nézőinek, aki elárulta: A koronavírusból való felgyógyulást követően sokkal érzékenyebbé vált a bőre a környezeti hatásokra.

Előnézeti kép forrása: Barta Sylvia Instagram oldala

2020. augusztus 24. 14:55

Címkék: celebszemle_utazás   celebszemle   celebszemle_család   Barta Sylvia   balaton   vitorlázás   nyaralás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG