október 30.
Alfonz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ördög Nóra a Balaton koronázatlan királynőjeként ragyogott
Mesés panorámával a háta mögött kapták lencsevégre...

A műsorvezetőnő igyekszik az élet szép dolgaira koncentrálni, és mindig pozitív maradni, a rosszakarókat pedig elkerüli.

.

Egy hófehér ruha és a lélegzetelállító balatoni panoráma. Ördög Nóra egy minden eddiginél gyönyörűbb, földig érő ruhában mutatta meg karcsú alakját, ráadásul nem is akárhol. A népszerű műsorvezető a magyar tengerrel a háta mögött pózolt, vizének csillogása pedig szépséges ruháján tükröződött vissza.

A mesebeli tájnál már csak Ő maga ragyogott jobban, így teljes joggal merül fel a kérdés: Vajon a tehetséges Nánási Pál készítette a különleges képet? 

Lenzsér Olivér online riporterünk útja most nem máshoz, mint Ördög Nórához vezetett a napsütötte Balatonakarattyára. Nóri igencsak pörgős időszakon van túl a karantén vége óta, rengeteget forgatott és a kisboltjukkal is számos teendő volt. Ha mindez még nem lenne elég, a beszélgetés során számos magánéleti titkot is megosztott Olivérrel a műsorvezetőnő, kifejtette azt is, hogy mi a véleménye arról, hogy kislányának saját YouTube csatornája legyen.

Pénztárgép mögé állt be Ördög Nóra a karantén alatt. És ott is maradt. Nánásiék ugyanis kisboltot nyitottak a Balaton-parton, és mint mondták, régi álmuk vált ezzel valóra. Nánási Pál is több kávét készít, mint fényképet az utóbbi időben. Nóri viszont elárulta, hogy nem csak kiszolgálás közben, azért a TV-képernyőn is hamarosan újra látható lesz.

Előnézeti kép forrása: Ördög Nóra Instagram oldala

2020. augusztus 23. 13:12

Címkék: celebszemle   ördög nóra

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG