október 24.
Salamon

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Döbbenetes kép: Iszak Esztinek nincs szüksége képszerkesztésre
Egy páratlan szépségű szigeten járt.

A gyönyörű műsorvezető életében is elérkezett az a pont, amikor érezte, hogy szüksége van a változásra életmódjában. Nagyjából 10 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy jobban odafigyel egészségére, kiegyensúlyozottan kezd el táplálkozni, valamint az edzéseket is gyakrabban kell beiktatni. Arról, hogy hogyan tartja magát formában a Mokka műsorvezetőinek mesélt.

.

A műsorvezető, Iszak Eszter a naplemente lenyugvó sugaraiban fürdött: Cipruson tölti szabadidejét Eszti, ahol egy tengerparti sziklaszirt szélén állva készített magáról egy képet, mialatt a tündöklő nap lemegy mögötte, ezáltal gyönyörű színharmóniát festve az égre. Esztinek nem volt szüksége semmilyen filterre: A temészetes színek önmagukban kiemelik a kép- és Eszti mesés látványát.

Nélkülöző gyermekeken segít Iszak Eszter, célja pedig az, hogy egy kicsit gondtalanabbá és boldogabbá váljanak a lurkók mindennapjai. Eszter a Mokka adásában mesélt arról, hogy milyen formában nyújt segítő kezet, és egyáltalán miért kezdett el foglalkozni ezzel a problémával.

Eszter nyaralása a vírus miatt nem úgy telt, ahogy eddig. Élményeiről ő maga mesélt a Tények Pluszban.

Sokaknak szerencsét másoknak balszerencsét hoz péntek 13. Iszak Eszter nem csak ezen a misztikus napon, hanem általában is hisz a babonákban.

Előnézeti kép forrása: Iszak Eszter Instagram oldala

2020. augusztus 19. 20:30

Címkék: celebszemle   celebszemle_utazás   iszak eszter   ciprus   nyaralás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG