január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Dögös fotón mutatta meg karcsú alakját Zséda
Zséda egy vagány, fekete szettben pózolt a kamerának, amely remekül állt neki!

Véget ért Zséda házassága! A gyönyörű énekesnő két évtized után vált el férjétől. A Blikk arról írt, hogy kapcsolatuk elfáradt. Zsédáéknál ez most a gyász időszaka. Egy terapeuta szerint nem ritka, hogy sok év házasság után mondják ki a házastársak, hogy külön utakon folytatják. Azonban azt is elmondta, az sem ritka, hogy egy hullámvölgy után ismét harmónikussá válik egy több évtizedes házasság is.

.

Zséda méltán híres nőies megjelenéséről, amit többek között bájos arcvonásai és divatos stílusa kölcsönöz számára. Az énekesnő friss bejegyzésében sem rejtette el szépségét, sőt, dögös oldalát is megmutatta rajongóinak. Zséda egy vagány, fekete szettben pózolt a kamerának és egy érzéki, vörös rúzzsal koronázta meg a megjelenését.

Karcsú alakja mellett rajongói sem tudtak szó nélkül elmenni: Kommentben dicsérték az énekesnőt!

Zséda a Neked énekelek műsorában mutatta be legújabb dalát, aminek már címe is beszédes. Zséda egy vadonatúj dalt hozott a Neked énekelek "színpadára". Az énekesnő pályájának egyik meghatározó dalának tekinti az elkészült művet, emellett pedig családjának is üzenet videójában. Előnézeti kép forrása: Zséda Instagram oldala

2020. augusztus 14. 8:00

Címkék: celebszemle   zséda

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG