szeptember 25.
Eufrozina, Kende

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hatalmas bejelentést tett Krausz Gábor: ˝Nemsokára ismét...˝
A rajongók régóta várták ezt a pillanatot.

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor nem posztolnak többé képeket kislányukról, Hannarózáról. Hosszas töprengés után döntöttek úgy, hogy leveszik a gyerek összes fotóját a közösségi oldalaikról.

.

Nemrég robbantották fel az internet a Tóth-lányok és párjaik különleges bejelentésükkel, miszerint közös projektbe fognak, máris elkezdték csurgatni az részleteket a nagyérdeműnek. Legalábbis Krausz Gábor friss bejegyzése erről ad tanúbizonyságot, ugyanis a következő bejelentéssel tüzelte fel a kedélyeket:

˝Nemsokára ismét találkozunk Palkonyán!˝

Palkonyáról azonnal Tóth Vera és párja jutnak eszünkben, akik idejük nagy részét a gasztrofaluban töltik. Nem kérdés: A rajongók gusztusos ételekben és hangulatos zenében reménykednek a hihetetlen négyestől!

A sztárséf nem mindig a főzéssel kereste meg a kenyérre valót, ugyanis korábban orvosi igazolásokat árult plusz betevőért. A sztárséfből 37 évesen lett apuka, de úgy érzi a szülővé válás őt is próbára tette. Kislánya féléves lett, és alapszinten már tud kommunikálni szüleivel. Előnézeti kép forrása: Krausz Gábor Instagram oldala

2020. augusztus 13. 13:14

Címkék: celebszemle   krausz gáborKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG