szeptember 25.
Eufrozina, Kende

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Peches napon volt túl Singh Viki?
Az énekesnő életét a makacs időjárás nehezítette meg.

Drámai filmszerepek, szerelmi csalódások és lelkileg megterhelő élmények. A magyar sztárok és a hollywoodi hírességek is megéltek már extrém forgatásokat. De mekkora az a teher, amit még elbír egy művész? Singh Viki a legújabb klipjében egykori párját robbantja fel.

.

A hőségben egyre gyakoribbak a váratlanul kialakult viharok, melyek heves esőzéseket okoznak. Egy ilyen zivatar érte el az énekest, Singh Vikit is a napokban. A hirtelen lezúdult esőmennyiségtől nem tudott egyáltalán kiszállni az autójából, ezért meg kellett várnia, amíg alábbhagy a tomboló vihar. 

Nem mindig olyan egyszerű a hírességek élete, mint ahogyan az látszik. A rajongók néha olyan durva beszólásokkal bombázzák kedvenceiket, hogy a sok negatív kritika szinte felemészti őket. Singh Viki például éjjel-nappal kommentháborút vív.

Singh Viki és kedvese minden idejüket együtt töltik a karanténban, amely egy percre sem unalmas, hiszen a sztárpár éppen költözik, így van munkájuk bőven.

A népszerű énekes, vlogger szerint a közösségi média egy becsapás és abszolút nem fedi a valóságot, ezért lemondta a mellműtétjét és arra biztatja a felhasználókat, hogy ők se higgyenek el mindent a szemüknek.

Előnézeti kép forrása: Singh Viki Instagram oldala

2020. augusztus 12. 16:48

Címkék: celebszemle   singh viki   időjárásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG