szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Oláh Gergő kislányáról készült videó a nap legcukibb felvétele lesz
Oláh Gergőné Niki kislánya ellenállhatatlanul habzsolja az édességet.

Az idei Húsvét máshogy zajlott, mint eddig bármikor, azonban Oláh Gergő és felesége, Niki mindent megtettek, hogy gyermekeiknek egy igazán csodás napja legyen.

.

Oláh Gergő szerelmének, Nikinek köszönhetően gazdagabbak lettünk egy édes élménnyel, hiszen kislányukról posztoltak egy bejegyzést, amire csak azt tudjuk mondani: übercuki! Anna élvezettel kanalazta egy hatalmas üvegből a csokit, amit az anyukája elsősorban a reggeli palacsinta tetejére szánt, de Anna, - akár mint Micimackó a friss méznek - nem tudott ellenálni az üvegnyi édességnek, és kivárnia is nehéz volt, amíg elkészült a palacsinta, ezért aztán már előtte elkezdte kanalazni a csokis finomságot.

Oláh Gergő és felesége Niki, már 12 éve vannak együtt, azonban a közös főzés még számukra is teljesen új terep.

Oláh Gergő az utóbbi hónapokat családjával töltötte, hiszen énekesként ő is elesett fellépéseitől. Gergőt a hite segítette át ezen a megpróbáltatásokkal teli időszakon, így pozitív tudott maradni a nehézségek ellenére is.

Oláh Gergő a Tények Plusznak mesélt a karanténról és bevallotta: Lehetne félni a helyzettől, de nem kell, mert azzal csak jobban rá stresszelünk mindenre! Valamint azt is kiemelte: hálásnak kell lenni az időért, amit kaptunk.

Oláh Gergő és felesége, Niki tartós élelmiszerekkel próbálnak segíteni a bajba jutottakon, valamint igyekszenek megtanítani gyermekeiknek, hogy minden nap legyenek hálásak azért, amijük van.

Előnézeti kép forrása: Oláh Gergőné Niki Instagram oldala

2020. augusztus 13. 10:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_cuki   celebszemle_család   oláh gergő   oláh gergőné niki   oláh anna   celebszemle_konyhaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG