október 24.
Salamon

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Iszak Eszti Magyarország egyik legszebb kirándulóhelyére látogatott
A hely szépségénél már csak egy valami volt lenyűgözőbb...

Eszter nyaralása a vírus miatt nem úgy telt, ahogy eddig. Élményeiről ő maga mesélt a Tények Pluszban.

.

A műsorvezető, Iszak Eszter szépségével nehéz vetekedni, legutóbbi képén ezt szintén bebizonyította: A laza, de mégis csinos ruhájával tündöklő látképet nyújt a festői Balaton előtt a fotóján. Ha éppen Zamárdiban kirándultunk volna, nehéz lett volna nem felismerni csillogó kisugárzásáról Esztit...

Sokaknak szerencsét másoknak balszerencsét hoz péntek 13. Iszak Eszter nem csak ezen a misztikus napon, hanem általában is hisz a babonákban.

Az Ökumenikus Segélyszervezet országos kampánnyal hívja fel a figyelmet arra, hogy van hova fordulni a kapcsolati erőszak áldozatainak. A kampány részleteiről Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója és Iszak Eszter, a segélyszervezet önkéntese beszélt a Mokkában.

Újra hódít az úgynevezett nagymama bugyi, legalábbis a nők körében. Rohamosan terjed egy videó az interneten, amelyen egy idős asszony bugyogóban és neccharisnyában rappel és táncol. A népszerű modell és műsorvezető, Iszak Eszti is szívesen hordja az ilyen fazonú darabokat.

Előnézeti kép forrása: Iszak Eszter Instagram oldala

2020. augusztus 12. 10:21

Címkék: celebszemle   celebszemle_utazás   celebszemle_divat   iszak eszter   iszak eszti

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG