január 17.
Antal, Antónia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Mihalik Enikőnél senki sem szeli dögösebben a Balaton hullámait
A gyönyörű modell a nagy meleget a Balaton vizén töltötte el, a fantasztikus pillanatról pedig néhány lenyűgöző fotót is készített.

New Yorkban ragadt Mihalik Enikő. Magyarország egyik legsikeresebb modelljének élete az elmúlt időszakban mondhatni, hogy 180 fokos fordulatot vett. Kevesebb a munkája és már három hónapja nem tud hazalátogatni a családjához. Most szerelmével és házi kedvencével tölti a mindennapjait. Enikő mindemellett őszintén beszélt nekünk arról, mennyire megérinti a mostani, ijesztő helyzet New York városában.

Mihalik Enikő bár sokáig New Yorkban ragadt a koronavírus miatt, most azonban mégis haza tudott látogatni egy darabig. A világhírű modell egyik első útja természetesen a magyar tengerhez vezetett, ami nem is csoda, hiszen hatalmas kánikula volt az elmúlt napokban.  A gyönyörű Enikő egy posztot is feltöltött közösségi oldalára, a képen pedig jól látható, hogy egy vitorlás hajón élvezi éppen a Balaton hűsítő vizét és kellemes miliőjét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

(@eniko) által megosztott bejegyzés,

Mihalik Enikő nemrég költözött ki Amerikába karrierje miatt, viszont a modell munkái a járványt követően jelentősen megcsappantak az utóbbi időben, ráadásul a New York-i fennforgások miatt most ismét karanténba vonult az egész város.

Jelenleg a világ bármely pontján ugyanazzal a problámával kell megküzdenie az embereknek. Mihalik Enikő Amerikába, Steiner Kristóf pedig Görögországban küzd meg a karanténnal.

Előnézeti forrás: Mihalik Enikő Instagram oldala

2020. augusztus 12. 10:28

Címkék: celebszemle   mihalik enikő   balaton

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG