november 29.
Taksony

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Titkos repülés: Vajon hová utazhat lányával Kiszel Tünde?
Kalap, bőrönd, kistáska... vajon hová lesz szükség ezekre?

Szeptemberben Szegeden kezdi meg egyetemi tanulmányait Hunyadi Donatella: Az elválaszthatatlan anyja-lánya páros a Mokkában mesélt az új élethelyzetről.

.

Kiszel Tünde a lányával, Donatellával indult útra, de azt még rejtély fedi, hogy mégis merre tart a repülőgépük: Tünde kalapjából és divatos napszemüvegéből kiindulva, valószínűleg egy napsütötte helyen fognak landolni a géppel. Lehet, hogy egy csodás tengerparton fog nyaralni a két szépség? Tűkön ülve várjuk, hogy újabb képet posztoljanak, de reméljük, akkor már a nyaralás helyszínéről!

Ahogy Donatella egyre csak nagyobb, Kiszel Tünde annál többször érzékenyül el kislánya láttán, akire nagyon büszke.

Kiszel Tündének megszámlálhatatlan fotózása volt már lányával közösen is, azonban az évek alatt Donatella egy ország szeme láttára lett cuki kislányból gyönyörű nő. Hunyadi Donatella a Tények Plusznak mesélt az álomba illő fotózásról.

Donatella egy vicces sztorit mesélt édesanyja legutóbbi naptárfotózásáról, ahol közelebbi kapcsolatba került a vízzel. Kasza Tibi csak annyit fűzött hozzá: ˝Egy díva békanyállal a fején is díva˝…

Az édesanyjával közös naptárfotókról ismert kislány, Kiszel Tünde lánya nagylánnyá cseperedett és nem meglepő talán, hogy neki is nagyon jól áll a kamera. Ezt most egy világhírű divatmagazin is elismerte azzal, hogy megosztotta Donatella fényképét. Nem csoda, hogy anyukája elérzékenyült, amikor megtudta a jó hírt.

Előnézeti kép forrása: Kiszel Tünde Instagram oldala

2020. augusztus 11. 15:46

Címkék: celebszemle   celebszemle_utazás   kiszel tünde   hunyadi donatella

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG