szeptember 20.
Friderika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nánási Pál sokatmondó fotóval szemléltette: Nincsenek véletlenek
A népszerű fotós kreativitása nem ismer határokat.

A Szívkirálynő maszka alatt nem más volt, mint a TV2 gyönyörű műsorvezetője, Ördög Nóra.

.

Salvador Dali, egy páva és egy trón is eszébe jutott azoknak a kommentelőknek, akik Nánási Pál közösségi oldalára tévedtek. A népszerű fotós ugyanis feleségéről, Ördög Nóráról osztott meg egy gondosan megkomponált fotót, amihez a következő, elgondolkodtató sort fűzte hozzá:

˝Nincsenek véletlenek˝

Nóri egy csinos, virágos maxi-ruhában pózolt a kamerának a feje fölött pedig növények sokasága terült el, ami igazán különlegességé tette az összképet. A rajongók azonnal találgatni kezdtek, hogy vajon mire gondolhatott Pál, azonban egyelőre úgy tűnik, követői fantáziájára lett bízva a végeredmény. Már csak egy kérdés maradt: Pál vajon szándékosan fotózott így, vagy a véletlennek köszönhető egy a nem mindennapi alkotás?

Lenzsér Olivér online riporterünk útja most nem máshoz, mint Ördög Nórához vezetett a napsütötte Balatonakarattyára. Nóri igencsak pörgős időszakon van túl a karantén vége óta, rengeteget forgatott és a kisboltjukkal is számos teendő volt. Ha mindez még nem lenne elég, a beszélgetés során számos magánéleti titkot is megosztott Olivérrel a műsorvezetőnő, kifejtette azt is, hogy mi a véleménye arról, hogy kislányának saját YouTube csatornája legyen.

Pénztárgép mögé állt be Ördög Nóra a karantén alatt. És ott is maradt. Nánásiék ugyanis kisboltot nyitottak a Balaton-parton, és mint mondták, régi álmuk vált ezzel valóra. Nánási Pál is több kávét készít, mint fényképet az utóbbi időben. Nóri viszont elárulta, hogy nem csak kiszolgálás közben, azért a TV-képernyőn is hamarosan újra látható lesz.

Ördög Nórát rejtette a Szívkirálynő jelmez, aki leleplezése után elárulta, hogy hogyan élte meg a szigorú szabályozásokat, amik ahhoz kellettek, hogy ne derüljön ki idő előtt, ki is lapul a Nicsak, ki vagyok? látványos ruhája alatt. Előnézeti kép forrása: Nánási Pál Instagram oldala

2020. augusztus 12. 8:00

Címkék: celebszemle   nánási pál   ördög nóraKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG