szeptember 20.
Friderika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Molnár Tamás és Cinthya Dictator együtt romantikázott a Balaton vizében
Egy szelfivel koronázták meg a boldog balatoni pillanatot.

Az egyik legpozitívabb dalukat hozta el a Mokka stúdiójába a Jetlag, melynek nem csak a dallama fülbemászó, de a videóklipje is nagyon ütős. Cinthya Dictator is szerepet kapott Molnár Tamás legújabb ütős klipjében.

.

Az énekes, Molnár Tamás és kedvese, Cinthya Dictator egy kis kimozdulást tettek országunk egyik legszebb paradicsomába. A Balatonhoz látogatott a sztárpár, akik Tihanynál mártóztak meg a tó hűsítő vizében, nem is akárhogyan... Összebújva, együtt lubickoltak a derítő napsütésben, kiélvezve a nyár kellemes pillanatait.

Korábbi alkoholproblémáiról vallott Molnár Tamás, aki elárulta, hogy számára mit jelentett az ivás, és hogyan került ki belőle.

Nem gondolta volna, hogy édesanyja recepjével Molnár Tomi egyenesen a Középdöntőbe jut a MasterChef VIP első évadában. Épp ezért a forgatás után egyből fel is hívta, hogy megköszönje neki.

A Masterchef VIP első évadának versenyzője elmondta, nem csak saját tudásának köszönheti konyhában aratott sikereit. A Jetlag zenekar frontembere nem kerülte meg az alkoholizmus elleni küzdéssel telt elmúlt egy évét érintő témát sem, illetve az énekes megsűrűsödött fellepései is szóba kerültek.

Korábban a Ripost adásában nyilatkozott arról Cinthya, hogy milyen kemény időszakot tudhat maga mögött. Ennek úgy tűnik vége, sikerült feldolgoznia az őt ért traumákat, és boldogabb, mint valaha!

Előnézeti kép forrása: Molnár Tamás Instagram oldala

2020. augusztus 12. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_pár   celebszemle_utazás   balaton   molnár tamás   cinthya dictatorKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG