szeptember 20.
Friderika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Egy igazi kisherceg: Horváth Gréta büszke lehet kisfiára
Hogy miért is érzi igazán boldognak és büszkének magát az Ázsia Expressz 2 sztárja, az a legújabb posztjából kiderül.

Exkluzív titkot árultak el Horváth Grétáék a felkészülésükről: Megdöbbentő eszközöket kellett bevetnie, hogy felkészítse férjét a Love Bistro versenyére.

.

A Love Bistro versenyzője, Horváth Gréta őszintén elmondhatja magáról, hogy egy igazán büszke anyuka. Gréta elárulta, hogy tündéri kisfiának, Filipnek már 6 évesen olyan jól megfogalmazott gondolatai vannak, amiket ha meghall, csodálat fogja el. Filip nemsokára megkezdi az iskolás éveit, így hamarosan mindkettőjük számára is egy új életszakasz nyílik meg, amely biztosan telis-tele lesz még több kalanddal.

Tombol a nyár, a hírességek is leporolták a bőröndjeiket. Az Ázsia Expressz 2. sztárja, Horváth Gréta bőröndjében a testápoló szerek kapják a legtöbb helyet. Hogy hazánk ismert arcai hogyan készülnek a 2020-as nyaralásukra, azt meghallgathatjátok, ha lejátszátok a videót.

Horváth Gréta 6 éves kisfia, Filip sikeresen meglepte édesanyját a Tények Plusz stábja előtt. De, hogy pontosan mi is történt, azt a videóból nézheted meg!

Horváth Gréta életmódváltáson ment át, aminek köszönhetően eddig tíz kilótól szabadult meg. Gréta önként felvállalja teste hibáit és nem fél megmutatni közösségi oldalán sem.

Előnézeti kép forrása: Horváth Gréta Instagram oldala

2020. augusztus 10. 13:10

Címkék: celebszemle   love bistro   Horváth Gréta   FilipKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG