december 1.
Elza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tóth Gabi szerelmes fotóját látva teljesen elolvadtunk
Az összeillő páros nagyon jól fest a róluk készült közös képen!

Hosszú hónapok után újra munkába állt Tóth Gabi, aki klipet forgatott. Az énekesnő ráadásul azt is elárulta, milyen változásokon ment át, amióta édesanya.

.

Az énekesnő, Tóth Gabi és a konyha mestere, Krausz Gábor közös képpel kedveskedtek a követőiknek: Gabi vonzó alakjával már így is elragadtat minket, főleg most, hogy megvillantotta formás lábait, mégjobban levett minket a lábunkról. A habot a torta tetején pedig az adja, hogy szerelme, Gábor, rendkívül aranyos módon átkarolja hátulról, miközben egy édes kis csókot ad kedvese vállára.

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor nem posztolnak többé képeket kislányukról, Hannarózáról. Hosszas töprengés után döntöttek úgy, hogy leveszik a gyerek összes fotóját a közösségi oldalaikról.

Mindenkinek vannak olyan tettei, amelyekre kevésbé büszke. Tóth Gabi például boltból lopott, amit később meg is gyónt.

A sztárséf nem mindig a főzéssel kereste meg a kenyérre valót, ugyanis korábban orvosi igazolásokat árult plusz betevőért.

A sztárséfből 37 évesen lett apuka, de úgy érzi a szülővé válás őt is próbára tette. Kislánya féléves lett, és alapszinten már tud kommunikálni szüleivel.

Előnézeti kép forrása: Tóth Gabi Instagram oldala

2020. augusztus 8. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_cuki   celebszemle_család   tóth gabi   krausz gábor

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG