október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Elképesztő fotó született Beyoncéról
A gyönyörű énekesnő mindig lenyűgöz minket képeivel, a mostani azonban minden eddiginél dögösebbre sikeredett!

Brad Pitt, exfelesége, Angelina Jolie, de még az énekesnő, Beyoncé is rokona II. Erzsébetnek. Sőt, a királynő ükanyja egy magyar grófnő volt. A királyi családfa elég szerteágazó.

.

Az amerikai sztár, Beyoncé nem csak káprázatos hangjával hódítja meg a világot, hanem elbűvölő külsejével is mindenkit levesz a lábáról: Legutóbbi képével is ezt bizonyította be. Ciklámen színben tündöklő gyönyörű ruhakölteménye tökéletesen kiemeli bombasztikus alakját, a látványhoz meg hozzájárul még az is, hogy a ruha bizony nem túl sok testrészét takarja el, legfőképpen pedig aligha fedi a dekoltázsa környékét.

Az amerikai Super Bowl egyik ciki pillanata volt, amikor Beyoncé és családja nem állt fel a Himnusz alatt.

Bugyi nélkül pózolva mutatta meg magát a szexi énekesnő, Beyonce az egyik sportmárka reklámjában. Még a rajongók is elpirultak, amikor meglátták. A 23 Grammy-díjjal büszkélkedő díva már korábban is pózolt, fenekére helyezve a hangsúlyt.

Jason Momoa színész trikóban jelent meg a Golden Globe díjátadó gálán, Beyonce és a férje elkéstek az ünnepség elejéről, a Joker című film sztárja, Joaquin Phoenix pedig - aki egyébként a legjobb férfi főszereplő is lett - annyit káromkodott, hogy a beszédét folyamatosan ki kellett sípolni.

Előnézeti kép forrása: Beyoncé Instagram oldala

2020. augusztus 8. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_külföldi_sztár   celebszemle_szexi   celebszemle_divat   beyonce

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG