január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hosszú Katinka szerelmes fotójától forr ma az internet
A sztárpár igazán tökéletesen fest legújabb képükön.

Hosszú Katinka csúcsot döntött. Hetedik alkalommal vehette át a legjobb női sportoló díját az Év Sportolója Díjátadó Gálán...

Az olimpikon úszónő, Hosszú Katinka és kedvese, Gelencsér Máté egy fotózáson álltak össze pár kép erejéig: A boldog páros nagyon jól mutat együtt az elkészült képen, amit az Iron Lady osztott meg közösségi oldalán.

A tradíció folytatódott. Hosszú Katinka ismét megszervezte saját úszóversenyét, ahová a sajtó kollegáit várta szeretettel. A tavalyihoz hasonlóan idén is megmérettette magát Csehy András, akinek sikerült elhoznia az ezüstérmet. A jakuzziban a felkészülésről, elvárásokról, magánéletről és az olimpiáról faggatta riporterünk az úszónőt.

Edző nélkül folytatja további megmérettetéseit Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő már nem tartott igényt az edzőjére. Közleményében azt írta, hogy azért vált meg Petrov Árpádtól, mert megingott benne a bizalma, nem tudott túllépni ezen, több figyelmet várt volna tőle.

Újra szerelmes Shane Tusup! Hosszú Katinka exférje egy amerikai bortúrán ismerte meg új kedvesét, aki már Magyarországon is járt, csak eddig titkolták a kapcsolatukat... hogy miért, azt ő maga mondta el.

Előnézeti kép forrása: Hosszú Katinka Instagram oldala

2020. augusztus 7. 14:43

Címkék: celebszemle   celebszemle_sport   celebszemle_pár   hosszú katinka   gelencsér máté   világbajnok   modell

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG