január 15.
Lóránt, Loránd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szandi családjával együtt égette le a plusz kalóriákat
Akár a legfittebb családért járó díjat is kiérdemelnék.


Az énekesnő mindig törekszik a rendre konyhájában, ezt általában Csabi sínyli meg, mivel Szandi hajlamos még a félig tele tányért is elvenni, hogy elmossa azt. A részletekért lesse bele a videóba!

.

Szandit és családját egyértelműen kemény fából faragták. Az énekesnő családjával hódította meg a konditermet, amikor időt és fáradságot nem sajnálva elindultak edzeni. A vagány helyzetről természetesen egy mosolygós szelfit is készítettek, amin azonnal felismerjük a szereplőket. Szandi testvére, Pintácsi Viki oldalán pózolt, de egy másik generáció is feltűnik az ikonikus fotón: Szandi fia, Csabi és Viki lánya, Zolna is kitartóan sportolt.

Az énekesnő párja Csabi elárulta a Sztárok és párok adásában, hogy felesége erőteljesen fogyasztja az étkészletet, ugyanis az sűrűn a földön landol. Szandi és lánya, Blanka első ránézésre nem is egy anya-lánya párnak tűnnek, sokkal inkább testvéreknek. Rendszeresen edzenek, légtornásznak és énekelnek is. Szandi szerint nem csak anya-lánya, de barátnői kapcsolat is van köztük! Előnézeti kép forrása: Szandi Instagram oldala

2020. augusztus 6. 17:35

Címkék: celebszemle   szandi   család

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG