szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Marton Adri a nyár legkrémesebb gyümölcslevesét alkotta meg
A rajongók odavannak érte!

Az Adri’s Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk időtakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink hozzávalóit annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen.

.

A forró esték megédesítőjét már bárki elkészítheti, ugyanis Marton Adri ismét egy különleges, hűsítő ételt varázsolt az asztalra. Adri a nyár legkrémesebb sárgabaracklevesét alkotta meg, amit ráadásul mesés köntösbe bújtatva tálalt. Mindegy, hogy hidegen vagy melegen, de nagy tányérral érdemes fogyasztani!

Marton Adri gasztro-műsorvezető, privát séf műsora megújult formában látható. Az Adri’s Kitchen célja, hogy megmutassa, miképp lehet a minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Izgalmas ételekben és tálalásokban pedig ezúttal sem lesz hiány. S, hogy kik segítenek Adrinak a finomabbnál finomabb falatok elkészítésében? A forgatásokhoz minden héten más-más sztárvendég csatlakozik!

Nézd újra az Adri's Kitchen legutóbbi adását!

Előnézeti kép forrása: Marton Adrienn Instagram oldala

2020. augusztus 6. 17:35

Címkék: celebszemle   marton adriennKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG