szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nagy titkot fedett fel Barta Sylvia
Ha nem akartok lemaradni róla, érdemes lesz tovább görgetnetek.

Barta Sylvia kíméletlen őszinteséggel beszélt koronavírusos betegségéről a TV2.hu stábjának. A csinos időjárásjelentő elmondta, hogyan változott meg az élete egyik pillanatról a másikra és részletesen beszámolt arról, hogy min ment keresztül az elmúlt két hónapban.

.

A mindig gyönyörű TV2 időjárás jelentője, Barta Sylvia a Tények Pluszban fedi fel a nők egyik titkát: Minden férfi gondolatát izgatja az, hogy mit rejthet egy női táska. Hogy miért? Amikor valamire hirtelen szükségünk van, legyünk az utcán, autóban vagy utazás közepette, a nők kivétel nélkül, bármilyen helyzetben képesek hasznos dolgokat előhúzni a táskájukból, amint a helyzet úgy kívánja.

Mindenre fény derül, csak kattints a TV2-re augusztus 06-án 18:45-kor! 

Videósorozatunk második részében Barta Sylvia gyógyulásáról és visszatéréséről mesélt a TV2.hu kameráinak.

Harminc fokos hőség és zivatarok váltják egymást, a hétvégére azonban verőfényes napsütés várható. A szélsőséges időjárásról Barta Sylvia mesélt a Mokka nézőinek, aki elárulta: A koronavírusból való felgyógyulást követően sokkal érzékenyebbé vált a bőre a környezeti hatásokra.

A TV2 időjárás jelentőjének, Barta Sylviának súlyos megbetegedéssel kellett megküzdeni, miután elkapta a koronavírust. Hosszan tartó betegsége után május közepén tudott visszaállni dolgozni. Most vérplazmát szeretne adni, ezzel segítve társain. A részletekről és jelenlegi egészségügyi állapotáról ő maga mesélt a Mokkában.

Előnézeti kép forrása: Barta Sylvia Instagram oldala

2020. augusztus 6. 15:53

Címkék: celebszemle   Barta SylviaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG