szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Cooky kedvese felnéz gyermekeire, és nagyon jó oka van rá
A csinos Debóra minden eddiginél meghatóbb bejegyzéssel rukkolt elő.

Tudnivaló, hogy Cooky nem csak rádiós műsorvezető, hanem pilóta is, így hát elhatározta egyszer, hogy terhes feleségét elviszi egyet sétarepülni. Debóra azonban nem viselte jól a repülést, mivel Cooky egy kicsit mutatványozott is a repülés alatt. A dolognak természetesen olyan vége lett, amire számítani is lehetett...

.

Szécsi Debóra egy gyönyörű hangulatképpel szemléltette fiaival való szoros kapcsolatát, amihez egy szívhez szóló üzenetet is csatolt.

˝Annyira tisztelem a gyerekeket azért amiért ennyire tiszták és őszinték.˝

Debóra és Cooky már többször hangot adtak véleményüknek, miszerint nagyon fontos számukra a gyerekekkel töltött idő és legfőbb életcéljaik közé tartozik, hogy boldog felnőtteket neveljenek belőlük. A szívhez szóló bejegyzésre csak úgy özönlöttek a kedvelések, többen kommentben adtak hangot egyetértésüknek. 

.

Cookynak és fiatal szerelmének, Debórának hosszú ideje nem volt lehetőségük arra, hogy romantikus pillanatokat és alkalmakat teremtsenek maguknak. A gyerekek minden szabadidejüket leköti.

Cooky és kedvese mindennél fontosabbnak tartja gyermekeik boldogságát, így még a kettesben töltött időről is képesek lemondani.

Négy éve boldogan él együtt Cooky és Szécsi Debóra. A rádiós műsorvezető és párja imádja a Balatont, első közös nyaralásuk is itt volt. A Mokka tihanyi stúduójában az egész család Szécsi Debóra, Cooky és a két gyönyörű kisfiuk, Kevin és Nátán voltak a vendégek.

Előnézeti kép forrása: Szécsi Debóra Instagram oldala

2020. augusztus 6. 15:56

Címkék: celebszemle   szécsi debóra   gyerekek   cookyKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG